maanantai 11. lokakuuta 2010

Kuppeja kyläreissulta






































Viikonloppuna olimme ystävien luona nauttimassa hyvästä seurasta ja ihanista tarjoiluista. Ilmeisesti he olivat tehneet sen, mitä olen itse suunnitellut jo ikuisuuden eli siivonneet kaappeja. Sieltä oli sitten löytynyt nämä ihanat kupit ja lautaset, jotka löysivät uuden kodin meiltä. Näitä on viisi paria ja ne sopivat mainiosti anopilta ennakkoperittyjen Arabian astioiden seuraksi.













Samassa laatikossa tuli myös kaksi tällaista ihanan retroa Arabian lautasta, joissa signeeraukset on käsin maalattu. Ilmeisen vanhoja siis? Nämä taitavat päätyä kynttilälautasiksi niin saavat olla paljon esillä. Vai onkohan se näiden arvolle sopimatonta?

Hiljaiseloa blogissa, arki täynnä aherrusta

Täällä blogissa on ollut todella hiljaista viimeajat. Töihin lähdön jälkeen on tuntunut, ettei aika riitä yhtään mihinkään. Kaikki projektit seisovat, talo on ylösalaisin, koirat jää ihan liian vähälle huomiolle...toivottavasti tämä tästä tasaantuu.



Onneksi on tuo äidin oma pikkuapuri, jonka lempipuuhiin kuuluu pyykkikoneen ja kuivausrummun tyhjentäminen :)















Nyt tuo pikkuapulainenkin on kipeänä ja ollaan kotosalla. Jotenkin tulee rikollinen olo, kun on poissa töistä kipeän lapsen vuoksi.









Ehkä menen itsekin lepäämään, kun neiti on päiväunilla, yö voi olla taas katkonainen.